BACKUP & RECOVERY

BACKUP & RECOVERY

Uw data is belangrijk en uniek. Dataverlies kan rampzalig zijn, zowel zakelijk als privé. Daarom is het belangrijk om een backup en recovery plan te hebben en dit ook uit te voeren.

Wanneer was de laatste keer dat u een backup van uw gegevens gemaakt hebt? En wanneer is er ook getest of deze backup ook echt teruggezet kan worden in geval van nood?

BEVEILIGING

BEVEILIGING

Ook vandaag worden weer duizenden inbraakpogingen gedaan op het Internet. Wanneer er een gat in de beveiliging wordt gevonden, wordt hier direct misbruik van gemaakt om gegevens te stelen of spam te versturen.

Op Internet is het verstandig om achterdochtig te zijn. Controle of uw beveiliging nog up-to-date is kan veel nare problemen voorkomen!

MIGRATIE NAAR DE CLOUD

MIGRATIE NAAR DE CLOUD

Wanneer is het een goed idee om data naar de cloud te verhuizen? En welke cloud? Een eventuele cloud migratie verzorgen wij graag voor u

Soms kan het ook verstandig zijn om bepaalde data juist niet in de cloud te zetten!

Karyon Computers & Netwerken is er van overtuigd dat de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van haar klanten en de bezoekers van haar websites van essentieel belang is voor haar activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Karyon Computers & Netwerken houdt zich dan ook in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Verwerking van persoonsgegevens

In het kader van onze dienstverlening (wanneer u contact met ons zoekt, verlangen wij een aantal van uw persoongegevens) legt Karyon Computers & Netwerken uw gegevens vast. Karyon Computers & Netwerken gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst, voor haar overige dienstverlening en om klanten van (nieuwe) producten en diensten van Karyon Computers & Netwerken, van haar groepsmaatschappijen of van zorgvuldig geselecteerde derden op de hoogte te houden. Hierbij tracht Karyon Computers & Netwerken rekening te houden met uw voorkeuren. Indien u geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en diensten dan kunt u dit schriftelijk melden bij Karyon Computers & Netwerken. Dan laten wij uw gegevens hiervoor dan blokkeren.

Klikgedrag

Op de websites van Karyon Computers & Netwerken worden algemene bezoekgegevens, zonder dat deze bezoekers identificeren, bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina’s. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Karyon Computers & Netwerken haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Internetsites van derden

Deze privacy verklaring is niet van toepassing op internetsites van derden die door middel van links met deze internetsite zijn verbonden.

Wijzigingen Privacy verklaring

Karyon Computers & Netwerken behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacy verklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacy verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Een nieuwe website voor uw organisatie...

...hoeft niet duur te zijn. Door het gebruik van een "Content Management Systeem" is een nieuwe frisse website eenvoudig en snel te leveren. Een standaard website is in veel gevallen minder dan 500 euro. Het wijzigen van teksten en foto's kunt u zelf doen: wij verzorgen de beveiliging en de updates van het CMS systeem. Natuurlijk zit daar ook de integratie met Facebook en andere social media bij...

Zelf aanpassen

Zelf teksten, prijzen of foto's aanpassen is makkelijk en op elke computer te doen.

Super Responsive

Een responsive website past zich aan wanneer er een telefoon of tablet gebruikt wordt.

Beveiligd

Uw site wordt beveiligd tegen hackers, regelmatig voorzien van een update en gebackupt.

Goed vindbaar

Uw website wordt zo ingericht dat u makkelijk vindbaar bent op Google en andere zoekmachines

Backup & Recovery

Backup & Recovery Backup van data is cruciaal. Kunt u het zich voorstellen dat al uw gegevens opeens weg...

Hulp op afstand

Hulp op afstand Druk op de startknop om de hulpsoftware te downloaden. Deze moet daarna uitgevoerd worden.  

Real PC

De naam RealPC zegt het al, vertaald naar het Nederlands : een echte PC. Hoogst haalbare kwaliteit en betrouwbaarheid...

Neem contact op!

  0514-582325

  06-52590052   Whatsappen kan ook!

  info@karyon.nl

  Westerein 23, 8571GB  Harich

  KVK Leeuwarden 01098633

Wij werken met

pCloud Premium